Hopp til innhold

Grillet laks med chilidressing

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
Grillet laks med chilidressing
Laks, jordbær og vannmelon kan virke som en rar kombinasjon, men prøv det! Grillet laks med chilidressing er en rett som oser av sommer.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Laks
2 dl
Couscous
1 stk
Agurk
0.5 kurv
Jordbær
2 skive
Vannmelon
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
4 ss
Olivenolje
1 neve
Frisk koriander
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Lag couscoussalat: Kok opp couscous. Avkjøl mens du skjærer agurk i skiver og jordbær i to. Skjær terninger av vannmelon. Bland forsiktig med couscous og hakket koriander.

Trinn 2

Bland hakket chili, limesaft og olivenolje. Salte og pepre. Hell over couscoussalaten.

Trinn 3

Pensle laksestykkene med olje og krydre med salt og pepper. Legg fisken på et stykke folie eller på en fiskerist. Grill til fisken er akkurat gjennomstekt. Server med couscoussalat.