Pinsapizza med chèvre og ruccula | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Pinsapizza med chèvre og ruccula

Pinsapizza med chèvre og ruccula

Ingen vurderinger
Pinsapizza med chèvre og ruccula
Legg pinsaen på grillen – og server skikkelig god pizza med knasende sprø bunn, og deilig topping.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Pinsabunner
0.5 beger
Hvit pizzasaus
1 pk
Chèvre (180g)
2 dl
Valnøtter
1 pk
Ruccula
1 ss
Honning, flytende

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett på grillen. Pinsaene skal grilles på indirekte varme. Grovhakk valnøttene.

  2. Trinn 2

    Smør hvit pizzasaus på begge pinsabunnene. Skjær chèvre i skiver og legg rundt omkring på pinsaene. Strø over grovhakkede valnøtter. Grill på indirekte varme med lokket lukket, i ca. 7 minutter, til osten har smeltet litt. Ta ut pinsaene og sprut noen striper honning over. Pynt med ruccula.

Tips!

Du kan også steke pinsaen i ovnen på 220 grader varmluft i 10 minutter.