Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Pinsapizza med kyllingkjøttdeig

Pinsapizza med kyllingkjøttdeig

3.1 i snitt
Pinsapizza med kyllingkjøttdeig
Lyst på en enkel og rask middag som smaker som en italiensk drøm? Da er denne pinsapizzaen med kyllingkjøttdeig midt i blinken! Med en lett og luftig pinsabunn, magert og smakfullt kjøtt, og masse friske grønnsaker, får du en sunnere vri på en klassisk favoritt. Perfekt for travle hverdager – ferdig på under 30 minutter!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kyllingkjøttdeig
1 pk
Pinsa
1 glass
Pizzasaus
150 gr
Revet ost
1 pose
Ruccolasalat
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje til steking

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 220 grader, varmluft. Stek kyllingkjøttdeig i pannen med litt nøytral olje. Ha glasset med pizzasaus over og bland godt. Salt og pepre etter smak. Spre fyllet over to pinsaer (det er to stk i pakken) og strø ost over og sett midt i ovnen i ca 10-15 min til osten er gyllen.

  2. Trinn 2

    Del pinsen i stykker og fordel ruccola over dem før servering.