Pinsapizza med kyllingkjøttdeig

Lyst på en enkel og rask middag som smaker som en italiensk drøm? Da er denne pinsapizzaen med kyllingkjøttdeig midt i blinken! Med en lett og luftig pinsabunn, magert og smakfullt kjøtt, og masse friske grønnsaker, får du en sunnere vri på en klassisk favoritt. Perfekt for travle hverdager – ferdig på under 30 minutter!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 220 grader, varmluft. Stek kyllingkjøttdeig i pannen med litt nøytral olje. Ha glasset med pizzasaus over og bland godt. Salt og pepre etter smak. Spre fyllet over to pinsaer (det er to stk i pakken) og strø ost over og sett midt i ovnen i ca 10-15 min til osten er gyllen.
-
Trinn 2
Del pinsen i stykker og fordel ruccola over dem før servering.
Prøv også