Kyllingpizza med BBQ og pesto
Enkel og god oppskrift på pizza med ferdiggrillet lårfilet, pesto og mozzarella. Topp med pinjekjerner og basilikum så får du en herlig kyllingpizza med BBQ og pesto.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Start med å varme ovnen på 220°C varmluft med et stekebrett.
-
Trinn 2
Rist pinjekjernene i en stekepanne til de blir gylne.
-
Trinn 3
Rull ut pizzadeigen med bakepapiret på, og smør på pesto.
-
Trinn 4
Del opp de stekte kyllinglårfiletene og mozzarellaen i skiver og legg på pizzaen.
-
Trinn 5
Ta ut det varme stekebrettet og legg på pizzaen. Stek på nederste rille ved 220 °C varmluft i 15 minutter.
-
Trinn 6
Dryss over pinjekjerner og friske basilikumblader ved servering.
Ønsker du hjemmelaget pizzadeig?
Prøv vår oppskrift på hjemmelaget pizzadeig om du vil lage pizzaen fra bunnen
Prøv også