Kyllingpizza med BBQ og pesto | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Kyllingpizza med BBQ og pesto

Kyllingpizza med BBQ og pesto

3.5 i snitt
Kyllingpizza med BBQ og pesto
Enkel og god oppskrift på pizza med ferdiggrillet lårfilet, pesto og mozzarella. Toppes med pinjekjerner og basilikum.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

400 gr
Grillet lårfilet Amerikansk BBQ
0.8 pose
Pinjekjerner
1 stk
Pizzadeig, langpannestørrelse
2 dl
Pesto
1 pose
Mozzarella
0.5 potte
Basilikum potte

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Start med å varme ovnen på 220°C varmluft med et stekebrett.

  2. Trinn 2

    Rist pinjekjernene i en stekepanne til de blir gylne.

  3. Trinn 3

    Rull ut pizzadeigen med bakepapiret på, og smør på pesto.

  4. Trinn 4

    Del opp de stekte kyllinglårfiletene og mozzarellaen i skiver og legg på pizzaen.

  5. Trinn 5

    Ta ut det varme stekebrettet og legg på pizzaen. Stek på nederste rille ved 220 °C varmluft i 15 minutter.

  6. Trinn 6

    Dryss over pinjekjerner og friske basilikumblader ved servering.