Smør med soyasaus og koriander

Et nydelig balansert smør med en asiatisk tvist. Ingefær, soyasaus, lime og koriander sørger for deilig friskhet som passer perfekt til kylling, fisk og grønnsaker.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Sett smøret ut på kjøkkenbenken en times tid før du skal lage smøret. Når det er ved romtemperatur er det mye lettere å håndtere.
Trinn 2
Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk i ca. 10 minutter til det blir luftig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller håndmikser.
Trinn 3
Fordel smørmiksen på et stykke plastfolie, bakepapir eller aluminiumsfolie. Rull til en pølse og vri endene sammen motsatt vei, slik at det former seg til en tykk pølse.
Trinn 4
Sett til avkjøling i kjøleskapet. Det holder seg ca. en uke. Du kan også oppbevare det i fryseren. Da holder det i ca. en måned.
Skjær smøret i skiver og server til grillmat.