Hopp til innhold

Urtesmør «Café de Paris»

Ingen vurderinger
Tidsbruk 10 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
58 planlagt
Urtesmør «Café de Paris»
Dette urtesmøret er en skikkelig smaksbombe og løfter grillmaten til et nytt nivå. Kan lages i god tid i forveien. Med denne imponerer du gjestene!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 ss
Sitronsaft
1 ts
Paprikapulver
1 ts
Cayennepulver
1 ts
Timian
1 ts
Rosmarin
2 stk
Ansjosfilet
1 ss
H.P Saus
1 ss
Wostershiresaus
200 gr
Meierismør
1 ts
Kvernet pepper
0.5 ts
Karri
1 ss
Tabasco
0.5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Sett smøret ut på kjøkkenbenken en times tid før du skal lage smøret. Når det er ved romtemperatur er det mye lettere å håndtere.

Trinn 2

Ha alle ingrediensene i en bolle og pisk i ca. 10 minutter til det blir luftig. Bruk gjerne kjøkkenmaskin eller håndmikser.

Trinn 3

Fordel smørmiksen på et stykke plastfolie, bakepapir eller aluminiumsfolie. Rull til en pølse og vri endene sammen motsatt vei, slik at det former seg til en tykk pølse.

Trinn 4

Sett til avkjøling i kjøleskapet. Det holder seg ca. en uke. Du kan også oppbevare det i fryseren. Da holder det i ca. en måned.

Skjær smøret i skiver og server til grillmat.