Hopp til innhold

Tomatsalsa «Salsa de mesa»

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
9 ingredienser
90 planlagt
Tomatsalsa «Salsa de mesa»

Dette er den hjemmelagde varianten tacosausene du finner i butikkhyllene. Juster jalapeño-mengden hvis du ønsker en mildere eller sterkere salsa.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 ss
Hermetiske jalapeños i skiver
1 stk
Liten løk
3 fedd
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
3 ss
Hakket frisk koriander
1 stk
Lime, saften
0.5 ts
Hot chilisauce chipotle
1 ts
Nykvernet svart pepper
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll laken av hermetisk chili og grovhakk. Rens og hakk løk og hvitløk.

Trinn 2

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør i noen sekunder. Det er best å bruke pulsfunksjonen. Da får du en litt grovere salsa – ideell til dipping.

Trinn 3

Smak til den ferdige salsaen med litt mer salt og/eller lime.