Hopp til innhold
Forside Oppskrifter Saus, dressing og dipp Dipp Tomatsalsa «Salsa de mesa»

Tomatsalsa «Salsa de mesa»

4.0 i snitt
Tomatsalsa «Salsa de mesa»
Hjemmelaget tomatsalsa løfter tacoen til et helt nytt nivå! Denne enkle oppskriften gir deg en frisk og smaksrik tacosaus som slår butikkvariantene ned i støvlene. Perfekt til fredagstaco, nachos eller som dip til tortilla chips. Du kan enkelt justere styrken ved å bruke mer eller mindre jalapeño, slik at salsaen blir akkurat så mild eller sterk som du ønsker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 ss
Hermetiske jalapeños i skiver
1 stk
Liten løk
3 fedd
Hvitløk
2 boks
Hakkede tomater
3 ss
Hakket frisk koriander
1 stk
Lime, saften
0,5 ts
Hot chilisauce chipotle
1 ts
Nykvernet svart pepper
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skyll laken av hermetisk chili og grovhakk. Rens og hakk løk og hvitløk.

  2. Trinn 2

    Ha alle ingrediensene i en blender og kjør i noen sekunder. Det er best å bruke pulsfunksjonen. Da får du en litt grovere salsa – ideell til dipping.

  3. Trinn 3

    Smak til den ferdige salsaen med litt mer salt og/eller lime.