Tortilla med kylling og salsa
Disse tortillaene er enkle og raske å lage, og passer perfekt på dager med dårlig tid eller som turmat i sekken. Stek tortilla over åpen flamme eller nyt dem på grillen.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Gjør klar salsaen. Hakk tomatene i terninger, og finhakk løk, hvitløk, ingefær og chili. Bland alle ingrediensene sammen med grovhakket koriander og limesaft. Smak til med salt og pepper. La hvile.
-
Trinn 2
Pensle den ene siden av tortillalefsene med olivenolje. Rens kyllinglåret for ben og strimle kjøttet. Kutt paprika i strimler og finhakk chili.
-
Trinn 3
Legg kyllingkjøtt, paprika, chili og ost på de usmurte sidene av tortillalefsene. Fordel tomatsalsaen på ingrediensene og pakk lefsene sammen til en lukket rull. Legg rullene med den smurte siden på hvert sitt ark med aluminiumsfolie og brett sammen til en pakke.
-
Trinn 4
Stek tortillaene i 2-3 minutter på hver side på bålet eller på en grill med medium varme. Pakk ut av folien og nyt!