Tacopai med kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Tacopai med kylling

3.5 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Tacopai med kylling
Hvordan bruke et taco kit på en annen måte? Bytt ut fredagstacoen med tacopai med kylling.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Butterdeigsplater (tint) eller en ferdig paideig
1 pk
Kyllingkjøttdeig
2 ss
Nøytral olje
1 stk
Løk
1 stk
Taco Dinner Kit
1 dl
Vann
200 gr
Revet ost
1 pk
Familiefavoritter, fryste grovkuttede grønnsaker

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 180 grader, varmluft.

Trinn 2

Velg type paideig:

  • Butterdeigsplater: Sett sammen butterdeigsplater og kjevle ut. Dekk en smurt paiform. Prikk med gaffel og legg bakepapir over. Legg på vekt. Det kan være 1/2 kg ukokt ris eller tørre erter/bønner. Sett midt i ovnen i minimum 25 minutter til butterdeigen er ferdigstekt.
  • Ferdig paideig: Følg instruksene på pakken.
  • Hjemmelaget paideig: Se oppskrift her

Trinn 3

Stek kyllingkjøttdeig i en panne med litt olje. Hakk løk og tilsett kjøttdeig. Stek noen minutter og krydre med tacopulver fra taco-pakken. Hell på vann.

Trinn 4

Ha grønnsakene i pannen og la det koke i noen minutter til grønnsakene slipper væske og blander seg med sausen.

Trinn 5

Ta ut paiformen og fjerne vekten og bakepapiret. Ha kyllingkjøttdeig og grønnsaksblandingen i paiskallet. Strø over ost og knekk en del av tacoskjellene over.

Trinn 6

Sett tilbake i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl paien litt og skjær rause stykker. Server med salsa fra tacopakken.