Tacopai med kylling
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 180 grader, varmluft.
-
Trinn 2
Velg type paideig:
- Butterdeigsplater: Sett sammen butterdeigsplater og kjevle ut. Dekk en smurt paiform. Prikk med gaffel og legg bakepapir over. Legg på vekt. Det kan være 1/2 kg ukokt ris eller tørre erter/bønner. Sett midt i ovnen i minimum 25 minutter til butterdeigen er ferdigstekt.
- Ferdig paideig: Følg instruksene på pakken.
- Hjemmelaget paideig: Se oppskrift her
-
Trinn 3
Stek kyllingkjøttdeig i en panne med litt olje. Hakk løk og tilsett kjøttdeig. Stek noen minutter og krydre med tacopulver fra taco-pakken. Hell på vann.
-
Trinn 4
Ha grønnsakene i pannen og la det koke i noen minutter til grønnsakene slipper væske og blander seg med sausen.
-
Trinn 5
Ta ut paiformen og fjerne vekten og bakepapiret. Ha kyllingkjøttdeig og grønnsaksblandingen i paiskallet. Strø over ost og knekk en del av tacoskjellene over.
-
Trinn 6
Sett tilbake i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl paien litt og skjær rause stykker. Server med salsa fra tacopakken.
Tips!
Du kan bruke paideig til denne retten, men butterdeig går også fint. Den letteste måten å kjevle ut butterdeig på er å gjøre det med bakepapir både under og over.