Suppe med kyllingkjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Suppe med kyllingkjøttboller

3.8 i snitt
Suppe med kyllingkjøttboller
En god suppe med kyllingkjøttboller og grønnsaker er perfekt hverdagsmat. Med kyllingkjøttboller er den ekstra barnevennlig.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 pk
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Egg
1 ts
Flaksalt
2 ss
Persille
1 klype
Pepper
2 ss
Olje
1
Løk
2 fedd
Hvitløk
1.6 l
Kyllingkraft
3 stk
Gulrøtter
3 stk
Poteter, store
150 gr
Sellerirot
1 stk
Purre
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finhakk persille og bland med kyllingkjøttdeig, salt, pepper og egg. Form til små kjøttboller med to teskjeer.

  2. Trinn 2

    Finhakk løk og hvitløk. Skrell og skjær gulrot og sellerirot i terninger. Skrell potet og skjær i litt større terninger. Finn frem en gryte og surr løken i gryten med olje. Tilsett alle grønnsakene utenom purren. Hell på kraft og kok opp.

  3. Trinn 3

    Når grønnsakene er møre tilsettes kjøttbollene i suppen. La dem trekke på medium varme i fem minutter. Snitt purren og ha i suppen noen minutter før servering. Smak til med salt og pepper.