Suppe med kyllingkjøttboller
En god suppe med kyllingkjøttboller og grønnsaker er perfekt hverdagsmat. Med kyllingkjøttboller er den ekstra barnevennlig.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finhakk persille og bland med kyllingkjøttdeig, salt, pepper og egg. Form til små kjøttboller med to teskjeer.
-
Trinn 2
Finhakk løk og hvitløk. Skrell og skjær gulrot og sellerirot i terninger. Skrell potet og skjær i litt større terninger. Finn frem en gryte og surr løken i gryten med olje. Tilsett alle grønnsakene utenom purren. Hell på kraft og kok opp.
-
Trinn 3
Når grønnsakene er møre tilsettes kjøttbollene i suppen. La dem trekke på medium varme i fem minutter. Snitt purren og ha i suppen noen minutter før servering. Smak til med salt og pepper.
Prøv også