Suppe med kyllingkjøttboller | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Suppe med kyllingkjøttboller

3.7 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
Suppe med kyllingkjøttboller
En god suppe med kyllingkjøttboller og grønnsaker er perfekt hverdagsmat. Med kyllingkjøttboller er den ekstra barnevennlig.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

1 pk
Kyllingkjøttdeig
1 stk
Egg
1 ts
Flaksalt
2 ss
Persille
1 klype
Pepper
2 ss
Olje
1
Løk
2 fedd
Hvitløk
1.6 l
Kyllingkraft
3 stk
Gulrøtter
3 stk
Poteter, store
150 gr
Sellerirot
1 stk
Purre
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk persille og bland med kyllingkjøttdeig, salt, pepper og egg. Form til små kjøttboller med to teskjeer.

Trinn 2

Finhakk løk og hvitløk. Skrell og skjær gulrot og sellerirot i terninger. Skrell potet og skjær i litt større terninger. Finn frem en gryte og surr løken i gryten med olje. Tilsett alle grønnsakene utenom purren. Hell på kraft og kok opp.

Trinn 3

Når grønnsakene er møre tilsettes kjøttbollene i suppen. La dem trekke på medium varme i fem minutter. Snitt purren og ha i suppen noen minutter før servering. Smak til med salt og pepper.