Påskestronesuppe – suppe av rester
Rydd kjøleskapet og lag samtidig en deilig hjemmelaget minestronesuppe. Denne restemiddagen har du på bordet etter bare 25 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Finn frem en gryte og tilsett olivenolje. Kutt bacon, eller annet kjøtt du bruker, i små biter. Ha det oppi gryten.
-
Trinn 2
Hakk løk og hvitløk. Ha oppi gryten sammen med kjøttet. Tilsett tomatpuré. Fres i 5 minutter.
-
Trinn 3
Kutt grønnsaker i biter og tilsett i gryten. Ha oppi biter av pasta og fyll på med vann. Ha i en buljongterning, salt og kvernet pepper. Kok i 15 min. til pasta og grønnsaker er møre.
-
Trinn 4
Server suppen med det du har av flatbrød, knekkebrød eller brød.