Påskestronesuppe - suppe av rester | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Supper Påskestronesuppe – suppe av rester

Påskestronesuppe – suppe av rester

4.0 i snitt
Påskestronesuppe – suppe av rester
Rydd kjøleskapet og lag samtidig en deilig hjemmelaget minestronesuppe. Denne restemiddagen har du på bordet etter bare 25 minutter.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

0.5 dl
Olivenolje
200 gr
Bacon eller annet restekjøtt
2 stk
Løk
4 fedd
Hvitløk
1 ss
Tomatpuré
2 ts
Timian
500 gr
Grønnsaksrester
200 gr
Tørket pasta
1 l
Vann
1 stk
Buljongterning
1 ts
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Finn frem en gryte og tilsett olivenolje. Kutt bacon, eller annet kjøtt du bruker, i små biter. Ha det oppi gryten.

  2. Trinn 2

    Hakk løk og hvitløk. Ha oppi gryten sammen med kjøttet. Tilsett tomatpuré. Fres i 5 minutter.

  3. Trinn 3

    Kutt grønnsaker i biter og tilsett i gryten. Ha oppi biter av pasta og fyll på med vann. Ha i en buljongterning, salt og kvernet pepper. Kok i 15 min. til pasta og grønnsaker er møre.

  4. Trinn 4

    Server suppen med det du har av flatbrød, knekkebrød eller brød.