Grønn minestronesuppe
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og kutt løken fint. Kutt poteter og grønnsaker i terninger.
-
Trinn 2
Varm 1 ss olivenolje i en kjele og stek løken til den blank og myk. Tilsett poteter, gulrøtter og squash og stek videre i ca 5 minutter. Hell på vann til det dekker grønnsakene, og litt til. Kok opp og la det småkoke på lav varme i 20-30 minutter. Tilsett mer vann hvis du synes det koker for mye inn.
-
Trinn 3
Ta av noen øser av kraften og ha det i en blender sammen med ertene. Kjør til puré og hell tilbake i gryta. Vend inn spinaten. La det putre et par minutter, til spinaten har falt sammen. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Server minestronen med hakket, frisk basilikum, revet parmesan og noen dråper god olivenolje.
Tips
Har du en tørr skalk med parmesan liggende, vil den gi super smak til suppen hvis du deler den i et par biter og lar den koke med i suppen de siste 5-7 minuttene.