Grønn salat med bulgur

5.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
6 planlagt
Grønn salat med bulgur
Legg oppskrift
i handlelapp

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Bulgur
1 pose
Baby Leaf-salat
3 ss
Gresskarkjerner
1 stk
Agurk
1 potte
Bladpersille
1 stk
Avokado
6 ss
Olivenolje
1 fedd
Hvitløk
2 ss
Sitronsaft
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned på benken mens du tilbereder de andre ingrediensene.

Trinn 2

Vask og tørk agurken. Med en grønnsaksskreller skjærer du strimler av agurken. Legg i iskaldt vann, da blir agurken sprø.

Trinn 3

Plukk bladene av bladpersillen. Ha dem over i en beholder sammen med olivenolje, hvitløk og sitronsaft. Kjør dem med en mikser til dressing, smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Bland dressingen med bulguren og Baby Leaf-salatbladene.

Trinn 5

Ta ut agurkstrimlene av vannet og tørk godt. Krøll dem sammen og legg dem på salaten.

Trinn 6

Del avokadoen i to og skjær skiver. Legg dem på salaten og strø gresskarkjerner over.

Tips

Server salaten til grillede grønnsaker eller til grillet fisk, kylling eller svinefilet.