Grønn salat med bulgur
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tilbered bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned på benken mens du tilbereder de andre ingrediensene.
-
Trinn 2
Vask og tørk agurken. Med en grønnsaksskreller skjærer du strimler av agurken. Legg i iskaldt vann, da blir agurken sprø.
-
Trinn 3
Plukk bladene av bladpersillen. Ha dem over i en beholder sammen med olivenolje, hvitløk og sitronsaft. Kjør dem med en mikser til dressing, smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Bland dressingen med bulguren og Baby Leaf-salatbladene.
-
Trinn 5
Ta ut agurkstrimlene av vannet og tørk godt. Krøll dem sammen og legg dem på salaten.
-
Trinn 6
Del avokadoen i to og skjær skiver. Legg dem på salaten og strø gresskarkjerner over.
Tips
Server salaten til grillede grønnsaker eller til grillet fisk, kylling eller svinefilet.