Hasselbakte poteter i form | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grønnsaker Hasselbakte poteter i form

Hasselbakte poteter i form

4.2 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
90 planlagt
Hasselbakte poteter i form
Hasselbakte poteter er enkelt å lage, og blir et fristende tilbehør til de fleste kjøttretter, særlig når de har fått følge av noen fedd hvitløk inn i ovnen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Poteter
2 fedd
Hvitløk
50 gr
Smør
1 ts
Salt
0.5 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en stekeovn til 200 grader varmluft.

Trinn 2

Skrell potetene og skjær tynne snitt halvveis inn i potetene med ca. 2 millimeters mellomrom. Legg i en passende ildfast form med snittflaten opp.

Trinn 3

Smelt smør med salt, pepper og hakket hvitløk og pensle potetene. Stek i 30 minutter ved 200 grader varmluft til de er pent brune og møre. Serveres straks.