R-merket fra REMA 1000 | God kvalitet til en lav pris | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Våre egne merkevarer R-merket fra REMA 1000
SE ETTER R-MERKET NESTE GANG DU HANDLER

God kvalitet til lave priser!

R er REMA 1000s eget kvalitetsstempel. Vi er stolte over å tilby et bredt utvalg varer. Alle R-produktene lever opp til våre strenge krav om kvalitet, pris og ansvarlighet. Enkle å velge, enkle å bruke.

Med våre R-serie sørger vi for at god kvalitet til lav pris blir tilgjengelig for alle. Når du ser R-merkevaren kan du være trygg på at de er ansvarlig produsert, og at produktene følger våre standarder for kvalitet.

Så se etter R-merket neste gang du handler hos oss. Da er du sikker på at du får en vare av høy kvalitet, til en lavest mulig pris.

Bli inspirert!

Finn dine middagsfavoritter!

R er merket du alltid kan regne med, også når det kommer til middag. Vi har et bredt utvalg produkter, som det er lett å la seg inspirere av – enten til en rask og enkel hverdagsmiddag, eller til helgekosen. Her får du mye for lite, på en enkel og ærlig måte.

Finn det som passer deg!

Frokostproduktene som gir en god start på dagen

En god start, setter seg i kroppen. Enten du har det travelt eller har godt med tid, har vi oppskriftene som kan løfte morgenen. Eggemuffins, smoothies eller hjemmelaget granola. Det skal være enkelt å få en god start. Test ut det som passer deg best!

Enkelt og effektivt

Få det rent hjemme

Det skal ikke være hokus-pokus å få det rent. Vår R-serie har produktene som hjelper deg med å få det fint på en enkel og effektiv måte – enten det er husvask eller tøyvask. Vi har også kuttet 100 tonn plast fra vaskemidlene våre!

Spørsmål og svar om R-serien

Produktene har generelt lavere pris enn sammenlignbare produkter, men differansen er forskjellig fra vare til vare. Dersom du søker vårt billigste prisalternativ, må du se etter Prima Lavpris som har laveste pris. Les mer om Prima her.

Produktene har en enkel og optimalisert verdikjede uten fordyrende mellomledd. Derfor har vi lavere kostnader, som betyr lavere pris i butikk.

R og Prima er to forskjellige merkevarer. Med Prima får du vårt billigste prisalternativ – og R tilbyr god kvalitet til en lav pris med et større produktutvalg i alle kategorier.

Ja! Det er viktig for oss å selge produkter av god kvalitet, og R-produktene skal være like gode som tilsvarende merker i kategorien.

Produktene våre er produsert over hele verden. Vi er opptatt av å være transparente både når det gjelder opprinnelse og innhold, derfor trykker vi informasjon på pakningen om hvilke fabrikker som produserer varene våre. Da kan du enkelt se hvor varen er produsert. Les mer om emballasje her.

Det er allerede mange hundre R-produkter i hyllene våre, og flere er på vei! Det er bare å glede seg.