Hjemmelaget spicy rekesalat til pølser | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Skalldyr Reker Hjemmelaget spicy rekesalat til pølser

Hjemmelaget spicy rekesalat til pølser

3.6 i snitt
Hjemmelaget spicy rekesalat til pølser
Rekesalat på pølser er et norsk fenomen, og det er ikke uten grunn at vi elsker dette tilbehøret. Kremet rekedressing passer nemlig perfekt til pølser! Her får du en spicy versjon, som garantert vil falle i smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

30 stk
Skrelte reker (spar på skallet)
5 ss
Nøytral olje
2 stk
Chili
165 gr
Majones
0.5 ts
Hvitvinseddik
0.5 ts
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Hakk chili. Legg halvparten til side. Varm olje i en gryte. Ha rekeskall i gryten når oljen er varm. Tilsett chili og rør konstant. Rekeskallene skal karamelliseres lett og bli mørkere i fargen. Senk temperaturen til medium. Rør jevnlig i 5 min. Sil av væsken i en bolle.

  2. Trinn 2

    Bland majones, eddik og litt av rekeskalloljen. Hakk rekene og bland med chili. Rør reker og chili i majonesblandingen.

LAGET AV

Helle Øder Valebrokk

I samarbeid med matskribent og kokebokforfatter Helle Øder Valebrokk får du enkle og gode hverdagsoppskrifter for hele familien.