Årets beste grillmat | Tips og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Tema og sesong Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips
Grillguiden 2024

Årets beste grillmat, tilbehør og tips

Endelig grillsesong igjen. Grillmat er enkelt, godt og sosialt – og kan varieres i det uendelige. Gå for det kjente og klassiske, eller trå litt ut av komfortsonen – og prøv deg på nye og spennende retter. Her har vi samlet smarte grilltips og knallgode favoritter til grillen.

Tips til enkle og festlige måltider

OPPSKRIFTER

Grillmat for enhver smak

Her finner du flust av smakfull og fargerik inspirasjon, enten du skal grille hverdagsmat, eller invitere til et skikkelig festmåltid.

En fargerik couscoussalat med innhold av mange, paprika, couscous, vårløk og cashewnøtter. Perfekt som tilbehør til grillmat.

Det beste tilbehøret til grillmaten

Her finner du det beste tilbehøret til grillmaten, som kjøtt, fisk og kylling. Prøv et av våre forslag eller miks deg frem…

Vegetarmat på grillen

Man trenger ikke kjøtt for å bli mett. Her finner du oppskrifter på vegetarburgere, grillede grønnsaker og deilig tilbehør til grillmaten.

Grill i landsklasse

Bli grillmester med grillandslaget

Hvem er de fremste ekspertene på grilling i landet? Det må jo være grillandslaget. I år har vi vært så heldige å få dem med på laget for å kunne tilby deg den aller beste grillproduktene til en svært god pris.

Over 50 grillnyheter

Endelig er grillsesongen her, og butikkene bugner over av spennende grillnyheter. Her kan du lese mer om nyhetene, og få tips og inspirasjon til tilberedning. Kanskje finner du din nye grillfavoritt?

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

GRATIS MATMAGASIN

Enkle tips for saftig og smaksrik grillmat

Slik griller du ulike råvarer

Skal man grille på indirekte eller direkte varme? Med eller uten folie? Her finner du enkle guider og grilltips til hvordan du lykkes med grillmaten.

Flere gode grilltips

mann som griller på kullgrill med en liten flamme

Grillmat på budsjett: 6 gode sparetips

Slik kan du nyte god grillmat hele sommeren på lavt budsjett - fattig.student deler sine 6 beste tips.

Perfekt grillmat med riktig kjernetemperatur

Få perfekt kjøtt med riktig kjernetemperatur

Lurer du på hva som er riktig kjernetemperatur på kjøtt og fisk? Da kommer du langt med et steketermometer og denne huskelisten.

grillmat uten kjøtt kan være pizza

Lag deilig grillmat uten kjøtt

Det finnes mange deilige vegetarretter du kan tilberede på grillen. Dette er mesterkokk Reneé Fagerhøis tips til grillmat uten kjøtt.

Frukt og grønt på grillen

Frukt og grønt på grillen

Visste du at frukt og grønt på grillen er perfekt som grillmat? Lag deilige desserter til grillfesten, eller prøv nytt spennende tilbehør.

Du er kanskje også interessert i...