Årets beste grillmat | Tips og oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no » Tema og sesong » Grillmat: Oppskrifter, tilbehør og tips
Grillguiden 2022

Årets beste grillmat, tilbehør og tips

Endelig grillsesong igjen. Grillmat er enkelt, godt og sosialt – og kan varieres i det uendelige. Gå for det kjente og klassiske, eller trå litt ut av komfortsonen – og prøv deg på nye og spennende retter. Her har vi samlet smarte grilltips og knallgode favoritter til grillen.

MESTERKOKKEN TIPSER

Se Renée sine beste grilltips

Renée elsker å grille hele året, men synes det er noe ekstra spesielt med vår- og sommergrilling. Hun har servert oss sine beste oppskrifter og tips slik at du enda enklere kan få spennende smaker på grillen.

OPPSKRIFTER

Grillmat for enhver smak

Her finner du flust av smakfull og fargerik inspirasjon, enten du skal grille hverdagsmat, eller invitere til et skikkelig festmåltid.

Det beste tilbehøret til grillmaten

Her finner du det beste tilbehøret til grillmaten, som kjøtt, fisk og kylling. Prøv et av våre forslag eller miks deg frem…

Vegetarmat på grillen

Man trenger ikke kjøtt for å bli mett. Her finner du oppskrifter på vegetarburgere, grillede grønnsaker og deilig tilbehør til grillmaten.

GRATIS MATMAGASIN

Alle oppskriftene samlet på ett sted!

Slik griller du ulike råvarer

Enkle tips for saftig og smaksrik grillmat

Skal man grille på indirekte eller direkte varme? Med eller uten folie? Her finner du enkle guider og grilltips til hvordan du lykkes med grillmaten.

Flere gode grilltips

Hvordan grille kylling

Grillmat på budsjett?

Slik kan du nyte god grillmat hele sommeren på lavt budsjett - fattig.student deler sine 6 beste tips.

Perfekt grillmat med riktig kjernetemperatur

Få perfekt kjøtt med riktig kjernetemperatur

Lurer du på hva som er riktig kjernetemperatur på kjøtt og fisk? Da kommer du langt med et steketermometer og denne huskelisten.

grillmat uten kjøtt kan være pizza

Lag deilig grillmat uten kjøtt

Det finnes mange deilige vegetarretter du kan tilberede på grillen. Dette er mesterkokk Reneé Fagerhøis tips til grillmat uten kjøtt.

Frukt og grønt på grillen

Frukt og grønt på grillen

Visste du at frukt og grønt på grillen er perfekt som grillmat? Lag deilige desserter til grillfesten, eller prøv nytt spennende tilbehør.

Du er kanskje også interessert i...