Grillet kylling med baconpotetsalat

Grillet, saftig kylling med hjemmelaget potetsalat? Det finnes vel knapt en mer sommerlig middag? Denne deilige retten lager du på bare 30 minutter.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag potetsalat: Del potetene i to eller tre biter og kok i lettsaltet vann til de er møre. Sil av vannet og bland potetene med eddik. Bland sennep, paprikapulver og rømme. Skjær vårløk i skiver og bland i dressingen. Salt og pepre etter smak. Skjær bacon i strimler og stek i pannen. Bland baconet med potetene og vend inn dressingen.
-
Trinn 2
Legg kyllingfiletene på grillen (eller i en stekepanne) og grill til kjerne-temperaturen er 68 grader. Pensle med Korean-Style Sticky marinade underveis i grillingen/stekingen.
-
Trinn 3
Server kylling med potetsalat til.
Prøv også