Kyllingsalat av grillrester | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Salat av grillrester

4.5 i snitt
Salat av grillrester
Salat av grillrester er perfekt sommermat! Har du kylling igjen etter gårsdagens middag eller grilling? Skjær kjøttet i terninger og ha det i denne deilige salaten.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

400 gr
Restekjøtt av kylling , kylling
1 pk
Aspargestopper
1 stk
Isbergsalat
1 pk
Cherrytomater
20 stk
Druer
0.5 stk
Agurk

Dressing

1 ss
Karripulver
2 dl
Rømme
4 ss
Majones
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Sitronsaft

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær kyllingkjøttet i terninger. Gjør det samme med agurken. Skjær druene i to. 

     

  2. Trinn 2

    Kok aspargestoppene i saltet vann i et par minutter. Skyll i kaldt vann og rist av vannet. Del tomatene i båter eller skiver.

  3. Trinn 3

    Snitt salaten. Dander salaten med alle ingrediensene.

  4. Trinn 4

    Bland ingrediensene til dressingen. Server ved siden av salaten eller bland kyllingkjøttet i dressing, og over i salaten. 

     

Prøv også