Hopp til innhold

Salat av grillrester

Ingen vurderinger
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Salat av grillrester
Salat av grillrester er perfekt sommermat! Har du kylling igjen etter gårsdagens middag eller grilling? Skjær kjøttet i terninger og ha det i denne deilige salaten.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

400 gr
Restekjøtt av kylling , kylling
1 pk
Aspargestopper
1 stk
Isbergsalat
1 pk
Cherrytomater
20 stk
Druer
0.5 stk
Agurk

Dressing

1 ss
Karripulver
2 dl
Rømme
4 ss
Majones
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Sitronsaft

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kyllingkjøttet i terninger. Gjør det samme med agurken. Skjær druene i to. 

 

Trinn 2

Kok aspargestoppene i saltet vann i et par minutter. Skyll i kaldt vann og rist av vannet. Del tomatene i båter eller skiver.

Trinn 3

Snitt salaten. Dander salaten med alle ingrediensene.

Trinn 4

Bland ingrediensene til dressingen. Server ved siden av salaten eller bland kyllingkjøttet i dressing, og over i salaten.