Meksikansk kyllingburger
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag avokado – og jalapeno dressingen: Ha avokado, rømme, salt og lime i en bolle og bland til en glatt krem. Vend inn jalapeño med en slikkepott og sett kaldt frem til bruk.
-
Trinn 2
Lag tomatsalsa: Kutt alle grønnsakene og mangoen i små terninger. Del chilien i to, skrap ut frøene og finhakk. Bland grønnsakene og mangoen godt sammen med salt og saften av en lime. Vend inn grovhakket koriander og mais til slutt.
-
Trinn 3
Stek kyllingburgerne som anvist på pakken eller varm dem på grillen. Grill burgerbrødene ½ min.
-
Trinn 4
Legg en raus skje med avokadodressing på brødbunnen. Legg så på salatbladet og den grillede kyllingburgeren. Topp det hele med en god mengde salsa og en raus mengde Tabasco hvis du liker det spicy.