Kyllingburger med avokado og rødkål
Prøv en saftig kyllingburger i regnbuens farger. Mellom brødet finner du smaker som avokado, gulrøtter og en smakfull rømmedressing.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær kyllingfiletene i tykke skiver og gjennomstek i panne. Krydre med salt og pepper. Stek snittflatene på burgerbrødene i en tørr panne til de er gylne.
-
Trinn 2
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
-
Trinn 3
Skjær grønnsakene i strimler og legg dem i fargespekter fra lilla (rødkål, rødbete og rødløk) via grønn (salat og avokado) til gul (paprika, gulrot og tomatskiver).
-
Trinn 4
Legg en spiseskje dressing på burgerbrødets bunn før du legger på strimlet rødkål og salatblader. Legg på kyllingen og eventuelt litt mer dressing. Ha på avokado, gul paprika og revet gulrot, før du avslutter med tomatskiver.
TIPS!
Skjær gjerne burgeren i to før servering, så du får frem hele fargespekteret. En fargerik middag gjør grønnsakene ekstra fristende å spise for de minste.