Rødkål med tranebær | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Rødkål med tranebær

5.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
Rødkål med tranebær
Rødkål kan lages i mange varianter. Rødkål med tranebær er en vri som du bør prøve til juleribben eller til et stykke kalkun.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rødkål
1 dl
Tørkede tranebær
0.5 dl
Solbærsaft
1 stk
Appelsin
2 ss
Eddik 7% klar
4 ss
Sukker
1 klype
Flaksalt
1 neve
Valnøtter til pynt

Slik gjør du

Trinn 1

Finsnitt rødkål. Ha i en gryte. Press saften fra appelsinen og ha i gryten sammen med utblandet saft, eddik, flaksalt og sukker.

Trinn 2

Kok opp og la småputre i 20 minutter under lokk. Tilsett tranebærene. La koke til konsistensen er klebrig. Pynt med valnøtter dersom du ønsker.