Hopp til innhold

Tacopizza med salsa og nachos 

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
714 planlagt
Tacopizza med salsa og nachos 

Det aller beste fra to verdener: pizza og taco. Bruk gjerne restene fra fredagstacoen, eller lag tacopizza fra bunn.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Ferdig pizzadeig
2
Tacosalsa
1
Nachos
400 gr
Kjøttdeig
1
Tacokrydder
1
Mais
1 stk
Paprika
250 gr
Pizzaost
1 stk
Chili (etter ønske)
0.5 stk
Lettrømme

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 250 grader. Gjennomstek kjøttdeigen i en stekepanne, og krydre med tacokrydder som anvist på pakken.

Trinn 2

Rull ut pizzadeigen (eller lag egen, se oppskrift under) og smør salsa utover. Fordel kjøttdeig, mais og paprika på bunnen, og topp med ost.

Trinn 3

Stek i ovnen til bunnen er sprø og osten er gylden. Strø nachochips over og server med rømme ved siden av.

TIPS!

Denne oppskriften kan enkelt gjøres vegetar ved å bruke en plantebasert kjøttdeig. Se utvalget av kjøtterstatninger i din REMA 1000-butikk.