Hopp til innhold

Gratinerte fiskeboller

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
8 ingredienser
239 planlagt
Gratinerte fiskeboller

Boller i ovnen? Gratinerer så mye! Legg karrilokk over barnas fiskefavoritt og la stekeovnen fullføre middagssuksessen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Fiskeboller Gourmet 500g Godehav
500 gr
Brokkoli- og blomkålblanding REMA 1000
5 dl
Helmelk Tine
500 gr
Poteter
3 ss
Smør
4 ss
Hvetemel
1 ts
Kajennepepper
1 ts
Karri

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen på 200?C. Kok potetene. Smelt smør og fres med karri. Rør inn hvetemel, spe med kraft og melk og rør hele tiden slik at det ikke klumper seg. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Smak til med salt og kajennepepper.

Trinn 2

Bland fiskebollene i sausen, ha det over i en ildfast form og gratiner i ovnen i ca. 10 minutter.

Trinn 3

Tilbered grønnsakene som anvist på pakken. Ha over litt olivenolje før servering. Server de gratinerte fiskebollene med kokte poteter og grønnsaker.

Bland gjerne grønnsakene inn i sausen sammen med fiskebollene og gratiner alt.