Hopp til innhold

Fylt rundstykke med fiskeboller i saus

4.4 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
144 planlagt
Fylt rundstykke med fiskeboller i saus

Prøv denne vrien på fiskeboller i hvit saus. Fyll et godt rundstykke med fiskeboller i denne smakfulle reke-, eple- og dillsausen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Fiskeboller i hvit saus
100 gr
Rensede reker
1 stk
Eple
100 gr
Frosne erter
1 potte
Dill
1 ss
Sitronsaft
4 stk
Rundstykker

Slik gjør du

Trinn 1

Varm opp fiskeboller i hvit saus i en kjele, gjerne en tykkbunnet. Tilsett reker uten laken, og små terninger av eple og erter. Varm i 2 minutter. Tilsett hakket dill og eventuelt litt sitronsaft.

Trinn 2

Skjær toppen av rundstykkene og press innmaten ned i bunnen. Fyll med fiskebollestuing og server gjerne råkostsalat til.