Fylt rundstykke med fiskeboller i saus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Fylt rundstykke med fiskeboller i saus

Fylt rundstykke med fiskeboller i saus

4.5 i snitt
Fylt rundstykke med fiskeboller i saus
Prøv denne vrien på fiskeboller i hvit saus. Fyll et godt rundstykke med fiskeboller i denne smakfulle reke-, eple- og dillsausen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Fiskeboller i hvit saus
100 gr
Rensede reker
1 stk
Eple
100 gr
Frosne erter
1 potte
Dill
1 ss
Sitronsaft
4 stk
Rundstykker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm opp fiskeboller i hvit saus i en kjele, gjerne en tykkbunnet. Tilsett reker uten laken, og små terninger av eple og erter. Varm i 2 minutter. Tilsett hakket dill og eventuelt litt sitronsaft.

  2. Trinn 2

    Skjær toppen av rundstykkene og press innmaten ned i bunnen. Fyll med fiskebollestuing og server gjerne råkostsalat til.