Hopp til innhold

Fiskeboller på spyd med sur-søt saus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
Fiskeboller på spyd med sur-søt saus
Gi den hverdagslige fiskebollen en real makeover med en asiatisk vri. Fiskeboller på spyd med sur-søt saus kan bli familiens nye middagsklassiker!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 boks
Fiskeboller
1 pose
Sweet & sour woksaus
1 pose
Wokmiks (Ferdig preppa BAMA)
1 stk
Rød chili
1 dl
Peanøtter
1 stk
Mango
2 pose
Jasminris (boil-in-bag)

Slik gjør du

Trinn 1

Tre fiskeboller på små bambusspyd.

 

Trinn 2

Kok ris som anvist på pakken. Wok grønnsakene et minutts tid og skjær chili i skiver. Ha chilien i woken. Del mango i terninger og bland med wokmiksen.

Trinn 3

Server ris med fiskebollespyd på toppen. Topp hver tallerken med wokmiks, mangoterninger og hakkede peanøtter.