Smørbrød med tunfisk, egg og salat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Fisk på grillen Smørbrød med tunfisk, egg og salat

Smørbrød med tunfisk, egg og salat

4.4 i snitt
Smørbrød med tunfisk, egg og salat
Et deilig smørbrød gjør at du gleder deg til lunsjen. Prøv kombinasjonen tunfisk, egg og dressing på ristet brød.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Egg
0.5
Tunfisk
0.5 stk
Hjertesalat
1 ss
Majones
1 ss
Lettrømme
1 ss
Ketchup
1 skive
Brød
4 skive
Agurk
2 stk
Cherrytomater
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok egg i 6 minutter og avkjøl. Skrell og del i to.

  2. Trinn 2

    Bland majones, rømme og ketchup, og smak til med salt og pepper. Skjær opp salat i strimler og vend inn i majonesblandingen.

  3. Trinn 3

    Rist brød eller stek i stekepanne med en klatt smør.

  4. Trinn 4

    Legg salaten på brødskiven. Fjern vannet eller oljen fra tunfisken, og legg biter av tunfisk på toppen. Pynt med egg, agurk og tomat. Krydre med salt og pepper.