Hopp til innhold

Smørbrød med tunfisk, egg og salat

5.0 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
117 planlagt
Smørbrød med tunfisk, egg og salat

Et deilig smørbrød gjør at du gleder deg til lunsjen. Prøv kombinasjonen tunfisk, egg og dressing på ristet brød.

Velg antall personer

Voksne
1
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Egg
0.5
Tunfisk
0.5 stk
Hjertesalat
1 ss
Majones
1 ss
Lettrømme
1 ss
Ketchup
1 skive
Brød
4 skive
Agurk
2 stk
Cherrytomater
1 klype
Salt og pepper
1 ts
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Kok egg i 6 minutter og avkjøl. Skrell og del i to.

Trinn 2

Bland majones, rømme og ketchup, og smak til med salt og pepper. Skjær opp salat i strimler og vend inn i majonesblandingen.

Trinn 3

Rist brød eller stek i stekepanne med en klatt smør.

Trinn 4

Legg salaten på brødskiven. Fjern vannet eller oljen fra tunfisken, og legg biter av tunfisk på toppen. Pynt med egg, agurk og tomat. Krydre med salt og pepper.