Fiskekaker og nypotetsalat
Nypoteter får du bare noen uker i året, og da gjelder det å bruke dem godt! Som her – i en potetsalat servert sammen med fiskekaker.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 175°C. Vask potetene og kok dem så vidt møre. Vask og skyll purren og gulroten og skjær i tynne skiver. Skjær hjertesalaten i strimler.
-
Trinn 2
Dressing: Bland olivenolje med presset sitron. Tilsett salt og nykvernet pepper. Rist eller visp sammen.
-
Trinn 3
Varm fiskekakene i en ildfast form i ovnen til de er gjennomvarme, ca. 10 minutter. Kutt de kokte potetene i grove biter og vend inn strimlet hjertesalat, gulrot og purre. Hell over dressingen og vend godt. Server fiskekakene og nypotetsalaten med sitronbåter.
Server gjerne med frisk dill og rømme.