Fiskekaker med potetsalat
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
-
Trinn 2
For å lage sennepsdressing: Ha sennep, eddik og sukker i en bolle. Spe på med olivenolje. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 3
Kok poteter møre i lettsaltet vann. Det tar ca. 15–20 minutter. Avkjøl potetene til lune ved å la den renne under kaldt vann.
-
Trinn 4
Mens potetene koker: Pensle fiskekakene med litt smeltet smør og stek i ovnen i ca. 10 minutter på midterste rille.
-
Trinn 5
Del potetene i to til fire biter. Skrell gulrot. Skjær gulrot og reddik i tynne skiver.
Ha potet, gulrøtter og reddik over i en bolle og dryss over dressingen. Vend godt.
-
Trinn 6
Server nystekte fiskekaker med lun potetsalat. Pynt gjerne med litt gressløk.