Fiskekaker med thaisalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekaker med thaisalat

Fiskekaker med thaisalat

3.7 i snitt
Fiskekaker med thaisalat
Prøv disse fiskekakene med syrlig thaisalat og en soya-sesamdressing. Dette er en frisk familiefavoritt som både er enkel, sunn og tar kort tid å lage.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Fiskekaker
200 gr
Ris
2 ss
Smør

Thaisalat

100 gr
Hodekål
1 bunt
Vårløk
1 stk
Gulrot (i tynne skiver)
0.5 stk
Agurk
1 bunt
Reddiker
2 stang
Stangselleri
1 potte
Koriander

Soya-sesamdressing

1 dl
Soyasaus
3 ss
Limesaft
1 stk
Chili
1 fedd
Hvitløk
3 ss
Flytende honning eller sirup
1 ss
Sukker
1 dl
Sesamfrø ristet i panne
4 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.

  2. Trinn 2

    Kok ris etter anvisning på pakken. Det tar ca. 13–20 minutter. Hold varm.

  3. Trinn 3

    Pensle fiskekakene med litt smeltet smør. Legg på et stekebrett og stek i ca. 10 minutter.

  4. Trinn 4

    Samtidig som fiskekakene steker: Finsnitt kål og del de andre grønnsakene i fine skiver. Ha over i en bolle.

    Bland sammen alle ingrediensene til soyadressingen og hell over grønnsakene. Vend godt. Pynt med grovhakket koriander.

  5. Trinn 5

    Server nystekte fiskekaker med frisk thaisalat og ris.