Fiskekaker med thaisalat
Prøv disse fiskekakene med syrlig thaisalat og en soya-sesamdressing. Dette er en frisk familiefavoritt som både er enkel, sunn og tar kort tid å lage.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.
-
Trinn 2
Kok ris etter anvisning på pakken. Det tar ca. 13–20 minutter. Hold varm.
-
Trinn 3
Pensle fiskekakene med litt smeltet smør. Legg på et stekebrett og stek i ca. 10 minutter.
-
Trinn 4
Samtidig som fiskekakene steker: Finsnitt kål og del de andre grønnsakene i fine skiver. Ha over i en bolle.
Bland sammen alle ingrediensene til soyadressingen og hell over grønnsakene. Vend godt. Pynt med grovhakket koriander.
-
Trinn 5
Server nystekte fiskekaker med frisk thaisalat og ris.