Fiskeburger med indiske grønnsaker
Du trenger ikke legge en burger mellom to burgerbrød – den egner seg også på en middagstallerken med godt tilbehør. En deilig og frisk hverdagsrett er vår fiskeburger med agurksalat og indiske smaker.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Riv agurken grovt på et rivjern og legg i en sikt. Press agurken med kjøkkenpapir for å få ut væsken.
-
Trinn 2
Bland yoghurt, sukker, sitronsaft, karripulver og mynte. Smak til med salt og pepper. Vend agurken inn i dressingen.
-
Trinn 3
Ha i halvparten av oljen i en panne og stek fiskeburgerne mens du koker risen (som anvist på pakken).
-
Trinn 4
Ha i halvparten av oljen i pannen og stek grønnsakene. Server med ris, fiskeburger og agurksalat.
Prøv også