Fiskeburger med indiske grønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Fiskeburger med indiske grønnsaker

5.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
Fiskeburger med indiske grønnsaker
Du trenger ikke legge en burger mellom to burgerbrød – den egner seg også på en middagstallerken med godt tilbehør. En deilig og frisk hverdagsrett med agurksalat og indiske smaker.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

5 stk
Fiskeburgere
2 ss
Olje til steking
1 pose
Indisk-inspirert wok
2 pose
Basmatiris

Agurksalat

2 dl
Tyrkisk yoghurt
1 stk
Agurk
2 ts
Sitronsaft
1 ts
Sukker eller honning
2 ss
Karripulver
2 ss
Mynte, hakket
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Riv agurken grovt på et rivjern og legg i en sikt. Press agurken med kjøkkenpapir for å få ut væsken.

Trinn 2

Bland yoghurt, sukker, sitronsaft, karripulver og mynte. Smak til med salt og pepper. Vend agurken inn i dressingen.

Trinn 3

Ha i halvparten av oljen i en panne og stek fiskeburgerne mens du koker risen (som anvist på pakken).

Trinn 4

Ha i halvparten av oljen i pannen og stek grønnsakene. Server med ris, fiskeburger og agurksalat.