Fiskekaker i tomatsaus med maispasta

3.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
35 planlagt
Fiskekaker i tomatsaus med maispasta
Legg oppskrift
i handlelapp
En spennende og ny vri på både fiskekaker og pasta. Prøv denne enkle retten som garantert vil falle i smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 g
Maispasta eller annen glutenfri pasta
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Fersk timian, rosmarin eller basilikum
1 boks
Hakkede tomater
1
Fiskekaker, gluten- og laktosefrie
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok opp rikelig med lettsaltet vann. Kok pastaen i ca. 10 minutter. Sil av vannet og hold pastaen varm.

Trinn 2

Fres hakket løk og hvitløk i olivenolje, tilsett hakkede friske urter og boksen med hakkede tomater. Kok opp, og smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Del fiskekakene i terninger og ha i sausen. Varm i 3 minutter og bland med pastaen. Server med en mikset salat.

TIPS

Tilsett kokte sukkererter, aspargesbønner og gulrøtter i pastaen for å få mer grønnsaker i retten.