Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
For å lage tomatsausen: Hakk løk og hvitløk. Fres i olivenolje og tilsett urter. Ha i tomater, eddik og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 2
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Del hver fiskekake i seks biter. Rens grønnsaker og kutt i like store biter som fiskekakene. Tre grønnsaker og fiskekaker på grillspyd.
-
Trinn 3
Finhakk friske urter og hvitløk og bland i en bolle med olivenolje og salt. Pensle grillspydene med marinaden og legg på et stekebrett.
Stek i ca. 10–12 minutter på midterste rille. Når grønnsakene er møre er grillspydene ferdige.
-
Trinn 4
Samtidig som grillspydene er i ovenen: Kok pasta etter anvisning på pakken.
-
Trinn 5
Server grillspyd med pasta og tomatsaus.