Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta

Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta

4.2 i snitt
Fiskekake- og grønnsaksspyd med pasta
Prøv fiskekake- og grønnskaksspyd med pasta og hjemmelaget tomatsaus. En perfekt hverdagsmiddag for hele familien! Denne er unnagjort på under en halvtime.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Fiskekaker
2 stk
Paprika
1 stk
Squash
2 stk
Løk
0.5 dl
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 dl
Friske urter (for eksempel timian, dill, persille eller gressløk)
300 gr
Fersk spagetti
0.5 ts
Salt

Tomatsaus

1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Timian
1 ts
Rosmarin
0.5 dl
Olivenolje
1 boks
Hakkede tomater
0.5 potte
Basilikum (hakket)
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    For å lage tomatsausen: Hakk løk og hvitløk. Fres i olivenolje og tilsett urter. Ha i tomater, eddik og sukker. Kok opp og la småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

    Del hver fiskekake i seks biter. Rens grønnsaker og kutt i like store biter som fiskekakene. Tre grønnsaker og fiskekaker på grillspyd.

  3. Trinn 3

    Finhakk friske urter og hvitløk og bland i en bolle med olivenolje og salt. Pensle grillspydene med marinaden og legg på et stekebrett.

    Stek i ca. 10–12 minutter på midterste rille. Når grønnsakene er møre er grillspydene ferdige.

  4. Trinn 4

    Samtidig som grillspydene er i ovenen: Kok pasta etter anvisning på pakken.

  5. Trinn 5

    Server grillspyd med pasta og tomatsaus.