Cheeseburger med rødløkskompott
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tomatrelish: Ha olje i en gryte. Hakk løk og hvitløk. Tilsett sukker, eddik, løk, hvitløk og tomater. Kok under lokk. Rør av og til i gryta. Krydre med karri. Bland maizena med noen skjeer kaldt vann. Spe i tomatblandingen og kok opp. Smak til med litt salt. La blandingen tykne. Avkjøl.
-
Trinn 2
Rødløkskompott: Del rødløk i to og skjær den i skiver. Ha løken i en gryte med smør og timian og surr mykt i 5 minutter. Tilsett eddik og sukker. La dette surre 10 minutter før du smaker til med salt.
-
Trinn 3
Stek eller grill burgeren. Varm hamburgerbrød. Legg ost på burgeren. Legg et salatblad på brødbunnen, så litt rødløkskompott, før du legger på burgeren. Topp med tomatrelish og legg på toppen av brødet.