Vegetarburger med tomatrelish

Grønne Folks vegetarburgere er både mettende, smakfulle og lette å bruke sammen tilbehør som passer til kjøtt.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Lag tomatrelish. Del tomater i to og finhakk rødløk. Ha olje i en gryte/panne og fres tomater og løk i noen minutter. Senk temperaturen til medium og dryss sukker over. Tilsett eddik. La putre i ca. 10 min. til tomatene er myke og har sugd opp væsken. Salte og pepre etter smak.
Trinn 2
Lag urtemajones. Finhakk koriander og bland med finrevet hvitløk, limeskall og majones. Smak til med salt.
Trinn 3
Stek burgerne som anvist på pakken.
Trinn 4
Varm burgerbrød. Smør nederste del med urtemajones. Legg på et salatblad, så burgeren. Legg en generøs mengde tomatrelish på toppen og avslutt med burgerbrød-toppen. Server med potetgull og guacamole.