Vegetarburger med tomatrelish | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Grillmat Hamburgere og pølser Vegetarburger med tomatrelish

Vegetarburger med tomatrelish

3.7 i snitt
Vegetarburger med tomatrelish
Grønne Folks vegetarburgere er både mettende, smakfulle og lette å bruke sammen tilbehør som passer til kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Selleriburgere fra Grønne Folk
4 stk
Burgerbrød
4 stk
Salatblader
1 pose
Valgfritt potetgull
1 pk
Guacamole fra Ferdig Preppa

Tomatrelish

250 gr
Cherrytomater
0.5 stk
Rødløk
1 ss
Olivenolje
2 ss
Sukker
2 ss
Hvitvinseddik
1 klype
Salt og pepper

Urtemajones

1 dl
Majones
1 potte
Koriander
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Skall av lime (finrevet)
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag tomatrelish. Del tomater i to og finhakk rødløk. Ha olje i en gryte/panne og fres tomater og løk i noen minutter. Senk temperaturen til medium og dryss sukker over. Tilsett eddik. La putre i ca. 10 min. til tomatene er myke og har sugd opp væsken. Salte og pepre etter smak.

  2. Trinn 2

    Lag urtemajones. Finhakk koriander og bland med finrevet hvitløk, limeskall og majones. Smak til med salt.

  3. Trinn 3

    Stek burgerne som anvist på pakken.

  4. Trinn 4

    Varm burgerbrød. Smør nederste del med urtemajones. Legg på et salatblad, så burgeren. Legg en generøs mengde tomatrelish på toppen og avslutt med burgerbrød-toppen. Server med potetgull og guacamole.

LAGET AV

Helle Øder Valebrokk

I samarbeid med matskribent og kokebokforfatter Helle Øder Valebrokk får du enkle og gode hverdagsoppskrifter for hele familien.