Hopp til innhold

Klassisk burger

5.0 i snitt
Klassisk burger
Coleslaw i burger gir en friskere og mer mettende middag.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

4 stk
Burgere
4 stk
Burgerbrød
1 pose
Coleslaw
1 pk
Grillkrydrede båtpoteter
1 dash
Sennep
1 dash
Ketchup

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett formen med poteter i ovnen eller på grillen som anvist på pakken. Grill eller stek burgerne. Legg brødene med snittflaten ned på grillen til de har fått litt farge. Du kan også varme brødene i ovnen på 200 grader i noen minutter, eller i en tørr stekepanne.

  2. Trinn 2

    Bland coleslaw og dressing. Legg coleslaw på bunnen av burgerbrødet. Legg så på burgeren, og evt. litt mer coleslaw, før du setter på toppen av burgerbrødet.