Amerikansk burger med blåmuggost
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag ketchup: Kjør alle ingrediensene med en stavmixer til en chunky paste. Dette blir ikke som vanlig ketchup konsistens, men mer som en chunky pesto.
-
Trinn 2
Lag karamellisert løk: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm en stekepanne med litt olje og ha i all løken. Sett pannen på medium varme og snu løken ofte. Her må du være tålmodig, det tar ca.30 min og få karamellisert løken. Når løken har gylden karamellfarge er den ferdig.
-
Trinn 3
Lag burgerdressing ved å blande alle ingrediensene godt sammen.
-
Trinn 4
Grill burgere på begge sider til de har stekegraden du ønsker. Legg blåmuggosten på når du snur burgeren slik at den smelter. Varm burgerbrødene på grillen.
-
Trinn 5
Legg en god skje burgerdressing på brødbunnen, legg så på noen blader sprø isbergsalat. Legg på burgeren med blåmuggost, og topp med karamellisert løk. Smør et godt lag soltørket tomatketchup i burgertoppen.