Indiske lammewraps

Lammewraps er en solid utfordrer til fredagstacoen! Varme tortillas fylt med godt marinert lammekjøtt, salat, tomater og chutney med koriander. Og lime selvfølgelig! Lam nammmm!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Bløtlegg trespyd i vann i ca. 30 minutter før grilling.
Trinn 2
Kutt kjøttet i store terninger.
Trinn 3
Marinade: Grovhakk løk, hvitløk og ingefær og kjør alle ingrediensene til marinaden i en food prosessor eller blender til du får en jevn marinade.
Legg kjøttet i marinaden. Bland godt og la det marinere i kjøleskapet i minimum 1 time, helst natten over.
Trinn 4
Tre kjøttet på spydene og grill på 220 ̊C i ca. 10 minutter.
Ta ut lammespydene og pensle med mykt eller smeltet smør. Vend spydene og grill i noen minutter til. Hvis du ønsker kjøttet gjennomstekt, trenger de enda et par minutter.
Server lammespydene i varme tortillas med salat, hakket løk, tomater og reddiker i skiver.
Trinn 5
Grovhakk ingefær, chili, hvitløk og koriander, både blader og stilker.
Kjør alt i blenderen sammen med de andre ingrediensene. Tilsett eventuelt 1 ss vann for en smidigere blanding.
Smak til med salt.
Chutneyen kan oppbevares i en luftett beholder i kjøleskapet i opptil en uke.