Italienern | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Italienern

Ingen vurderinger
Italienern
Friske farger og smaker til sommerens grillmåltid. Vi tar turen til Italia.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Valgfrie grove pølser
4 stk
Rundstykker
1 pose
Revet mozzarella
1 pk
Tomater, små
0.5 potte
Basilikum
1 ss
Extra virgin olive oil
1 klype
Salt og pepper
0.5 stk
Rødløk
1 ts
Sitronsaft
1 stk
Eggehvite

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm rundstykkene som anvist på pakken. Pensler du dem med eggehvite får du en nydelig, gyllen overflate. Stek, grill eller trekk pølsene.

  2. Trinn 2

    Tomatsalat: Del tomatene i små terninger. Finhakk rødløken. Bland tomater og løk med olje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Grovhakk basilikum og vend inn i tomatsalaten.

  3. Trinn 3

    Skjær et snitt i rundstykkene mens de er varme og legg litt revet mozzarella i bunnen før du legger pølsen på. Topp med litt mer revet mozzarella og masse deilig tomatsalat.