Smashburger med kjapp dressing | Oppskrift | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Smashburger med kjapp dressing

Smashburger med kjapp dressing

4.3 i snitt
Smashburger med kjapp dressing
Du kan faktisk lage smasburger med kjapp dressing i en fei. Smashburger er en burger som starter som en ball og presses flatt ned i pannen under steking. Det betyr digg burger på 1-2-3.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

600 gr
Kjøttdeig
4 stk
Burgerbrød
4 stk
Crispisalat, blader
2 stk
Tomater
1 klype
Salt og pepper
4 skive
Ost
8 skive
Sylteagurker
2 ss
Olje til steking

Dressing

2 ss
Rømme
2 ss
Ketchup
4 ss
Majones

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Form fire boller av kjøttdeigen. Salte og pepre godt.

  2. Trinn 2

    Varm en panne med olje og legg kjøttbollene i pannen med god avstand. Trykk litt ned slik at de ligger stødig i pannen. Stek noen minutter til de har stekeskorpe.

  3. Trinn 3

    Snu bollene og press dem flatte ned i pannen med stekespaden. Legg på en osteskive på hver burger og stek til ønsket kjernetemperatur. La burgerne hvile litt på en fjøl eller rist.

  4. Trinn 4

    Bland dressingen. Legg et salatblad på hver burgerbrødbunn, ha på litt dressing og tomatskiver. Legg på burgerne, med et par sylteagurkskiver og en ekstra klatt dressing på toppen. Legg på burgerbrødtoppen og nyt.

     

    Husk å godta cookies i nettleseren for å se step-by-step video her til denne oppskriften.