Hopp til innhold

Dallas hamburger med guacamole

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
57 planlagt
Dallas hamburger med guacamole

Mexicanske smaksinnslag som chipotle chilimajo og guacamole er typisk Texas – Mexicos nabostat i nord.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pk
Thick & Juice Big Beef burger
0.5 flaske
Barbecuesaus
1 boks
Chipotle Chili Mayo
1 pk
Skivet cheddar
1 pose
Brioche hamburgerbrød

Guacamole

2 stk
Avokado
1 stk
Lime
0.5 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Tomater
1 stk
Rød chili
1 ss
Frisk koriander

Slik gjør du

Trinn 1

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 2

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 3

Guacamole: Del avokadoene og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje, grovhakk og smak til med presset lime og salt. Finhakk rødløk, chili og koriander og bland alt sammen.

Trinn 4

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 5

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grillet mais med lime- og chilismør". Se under!