Dallas hamburger med guacamole
Mexicanske smaksinnslag som chipotle chilimajo og guacamole er typisk Texas – Mexicos nabostat i nord.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.
-
Trinn 2
Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.
-
Trinn 3
Guacamole: Del avokadoene og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje, grovhakk og smak til med presset lime og salt. Finhakk rødløk, chili og koriander og bland alt sammen.
-
Trinn 4
Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.
-
Trinn 5
Montér burger med valgt tilbehør.
Siderett
Husk også å planlegg "Grillet mais med lime- og chilismør". Se under!