Dallas hamburger med guacamole

Mexicanske smaksinnslag som chipotle chilimajo og guacamole er typisk Texas – Mexicos nabostat i nord.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.
Trinn 2
Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.
Trinn 3
Guacamole: Del avokadoene og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje, grovhakk og smak til med presset lime og salt. Finhakk rødløk, chili og koriander og bland alt sammen.
Trinn 4
Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.
Trinn 5
Montér burger med valgt tilbehør.
Siderett
Husk også å planlegg "Grillet mais med lime- og chilismør". Se under!