Vegetarburger med feta og tzatziki
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Lag tzatziki: Bruk en ostehøvel eller skarp kniv til å kutte syltynne skiver av agurken. Legg agurken i en sil og bland inn saltet. La det ligge i 10-15 min, så vannet trekker ut av agurken. Bland sammen resten av ingrediensene til tzatzikien.
-
Trinn 2
Legg fetaosten på aluminiumsfolie, topp med olivenolje, oregano, pepper og frisk rosmarin, og lukk folien rundt. Legg på grillen, og stek i 10-15 min. Fetaosten er klar når den er gjennomvarm, og det dufter av urter.
-
Trinn 3
Grill vegetarburgerne som anvist på pakken, og varm burgerbrødene lett på grillen. Krydre tomatskivene med salt, pepper og balsamicosirup.
-
Trinn 4
Legg to gode skjeer tzatziki i bunnen av burgerbrødet. Legg på crispsalat, vegetarburger og tomatskiver. Del fetaostblokken i fire like deler, og topp burgeren med deilig grillet fetaost. Sett på brødtoppen og nyt!
Tips! Husk å oppbevare tomater i romtemperatur – da blir de nemlig søtere og mer saftige når du skal bruke dem.