Spar 50% på bleier med Æ| Alltid lave priser | REMA 1000
Hopp til innhold
Dette er en av 1000 grunner til å velge REMA 1000.
Les mer
Rema.no Spar penger med Æ Spar 50% på bleier med bleiekutt i Æ
Få 50 prosent på bleier med Æ

Fast priskutt: 50% på alle bleier med bleiekutt i Æ

Priskuttet får du rett i kassa og gjelder alle bleiemerker. Alt du må gjøre er å aktivere bleiekuttet i appen før du handler neste gang, deretter sparer du penger hver gang du handler med Æ. Scan QR-koden med mobilen, eller skriv inn koden «bleier» i appen.

 

Barn i bleie

Har du ikke Æ-appen ennå?

Du må være Æ-kunde for å få priskutt på bleier. Det er helt gratis å laste ned og bli Æ-kunde. I tillegg til å spare penger på bleier, får du 10% på fersk frukt og grønnsaker, samt Personlige Priskutt på relevante varer for deg.

Æ gir deg 50 prosent rabatt på alle bleier

Priskuttet gjelder alle bleiemerker

FINN DIN FAVORITT

Priskuttet gjelder alle bleiemerker og pakninger, uansett om du kjøper én eller flere pakker. For å sikre at det er nok bleier til alle våre kunder får du priskutt på maks fem bleiepakker per handletur.

Bilde av bleier fra Lev Vel

Har du hørt om våre bleier fra Lev Vel?

Bleiene fra Lev Vel har en superabsorberende kjerne av mykt materiale som gjør at den føles ekstra tørr, lett og behagelig. Med Lev Vel kan du være trygg på at du har tatt et godt valg, både for lommeboka, den lille og miljøet.

Gode tips for småbarnsforeldre

Ofte stilte spørsmål og svar

Du må ha Æ for å få priskutt på bleier. Aktiver bleiekuttet i appen før du handler neste gang. Dette trenger du kun å gjøre én gang, deretter får du 50% priskutt på alle bleier når du bruker betalingsmåten du har lagt til i Æ. Skann QR-koden lenger opp på siden med kameraet på mobilen din, eller skriv inn koden “Bleier” i fanen Profil i appen.
Er du ikke Æ-kunde ennå? Les mer og last ned Æ her – det er helt gratis!

Priskutt på bleier tilbys alle som har registrert en bruker i Æ og aktivert bleiekuttet i appen.

Du skal selvsagt få priskutt på alle bleiene du trenger! Dog har vi lagt inn en liten begrensning for å sikre at det er nok bleier i butikk til alle våre kunder.
Du får priskutt på maks fem pakker med bleier per handletur. Utover det bestemmer du selv om du trenger én eller flere pakker når du handler.

Bleiekuttet i Æ gjelder alle bleiemerker og pakninger som selges i våre butikker. Uansett om du liker Pampers, Libero eller Lev Vel sine bleier best, sparer du penger fra første bleiepakke.

Aktiver din bleieavtale i dag

Aktiver bleiekuttet i Æ

Skann QR-koden over eller skriv inn koden «bleier» under Profil i appen.

Tallet 2 - Illustrasjon

Handle hos REMA 1000

Handle bleier og andre dagligvarer som vanlig. Priskuttet får du på alle bleiemerker.

Husk å registrere Æ

Registrer Æ i kassa før du betaler, med personlig strekkode eller betalingsmåten du har lagt til i appen. Nå har du spart 50% på bleier!