Kremet soppsaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Kremet soppsaus

5.0 i snitt
Kremet soppsaus
En smaksrik og fyldig soppsaus som passer godt til både kjøtt og fisk. Enkel å lage og utrolig god.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
4

Ingredienser

200 gr
Sjampinjong eller annen sopp
1 stk
Sjalottløk
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Hakket frisk timian
0.5 ts
Maizena
3 dl
Fløte
1 ss
Sitronsaft
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm en kjele med olivenolje og fres finhakket sjalottløk og hvitløk i ett minutt. Tilsett skivet sopp og fres til vannet er fordampet. Ha i hakket timian, fløte og sitronsaft og smak til med salt og pepper. Jevne sausen med maizena utrørt i kaldt vann.