Hopp til innhold

Potetkaker med champignon og hvitløk

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
26 planlagt
Potetkaker med champignon og hvitløk

En enkel og annerledes måte å servere poteter på. Du kan bruke alle typer matsopp – og også blande inn andre revne grønnsaker for å variere smaken.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

8 stk
Store poteter
1 fedd
Knust hvitløk
4 stk
Champignon
1 ss
Hakket persille
1 klype
Salt
1 ss
Solsikkeolje til steking
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og riv dem grovt på et rivjern. Press ut vannet. Bland med salt, pepper og knust hvitløk. Finhakk champignonene og stek dem med salt og pepper i en panne. Bland det med potetmassen.

Trinn 2

Form potetmassen til små pannekaker og stek dem i en panne på sterk varme til de er sprø utenpå. Bakes ferdig i ovn, 180°C i 7-8 minutter.

Passer som garnityr eller bare som en forrett med spekeskinke og rømme.