Hopp til innhold

Mandelpotetpuré med hvitløk

4.0 i snitt
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
2 planlagt
Mandelpotetpuré med hvitløk

Denne delikatessepoteten gir verdens beste potetstappe! En rett i seg selv, men passer også utmerket til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

400 gr
Mandelpoteter
1 dl
Melk
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Dijonsennep
2 ss
Smør
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell mandelpotetene og kok dem møre. Sil av vannet og knus potetene med en visp, tilsett kaldt smør, melk og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Spe med melk til pureen har en fin og luftig konsistens. Smak deretter til med salt og litt dijonsennep.