Grillsalat med mozarella og pesto
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær av endene på squashen og del dem i to på langs. Del begge halvdeler i to på tvers. Skjær av endene på auberginen, og del den i to på langs. Skrell rødløken og del i fire. Kutt purren i ringer. Rens paprikaen, og skjær den i 8 biter. Knus hvitløksfeddene. Ha grønnsaker og hvitløk i en aluminiumsform.
-
Trinn 2
Dryss over litt olivenolje, salt og pepper. Grill på indirekte varme i ca. 20 minutter. Ta grønnsakene ut av formen og grill dem på direkte varme for å gi dem en fin farge.
-
Trinn 3
Kutt de ferdiggrillede grønnsakene grovt. Legg grønnsakene på et fat og vend inn olivenolje og presset sitron. Dryss over litt salt og nykvernet pepper. Bryt mozzarellaen i grove biter og legg på toppen.
-
Trinn 4
Topp med friske urter og høvlet parmesan før servering.