REMA 1000 Fullkornstortillas får terningkast seks

Det sunneste valget i testen.

Ønsker du et bra næringsinnhold i fredagstacoen? Velg riktig tortilla!

fullkorntortillas

Fredag 24. april kårer side2.no de sunneste tortillalefsene på markedet. REMA 1000 Fullkornstortillas er de eneste tortillalefsene som får terningkast seks av juryen.

Innhold av fiber, protein, salt og fettsyresammensetning er kriteriene som har blitt vurdert for å kåre de sunneste tortillalafsene. REMA 1000  Fullkornstortillas har høyest innhold av protein og fiber, og har lavest saltinnhold. Rapsolje som er en gunstig vegetabilsk olje er benyttet i produksjonen. Det er heller ikke tilsatt sukker i lefsene.Terningkast-6

REMA 1000 vil redusere saltinnholdet i egne matvarer med 30% ved utgangen av 2016.
REMA 1000 ønsker å bidra til å gi kundene sunnere valgmuligheter, og jobber for å redusere saltinnholdet i egne merkevarer ytterligere.

Taco er en stor favoritt blant våre kunder, så vi påvirker manges kosthold til det bedre ved å gjøre disse varene sunnere. Saltinnholdet er redusert og sukkeret er fjernet fra flere av produktene. Alle produktene er også palmeoljefrie.
Tortillalompen er redusert med 20% salt, og er uten tilsatt sukker. Krydder-blandingen er redusert med 15% salt.
I 2015 fjerner vi alt sukker fra våre egne taco-sauser, samtidig som vi reduserer saltmengden med 50% – uten at det går utover verken smak eller pris.

Del artikkel