Hopp til innhold

Tacosalat med jalapeno dressing

3.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
20 ingredienser
Tacosalat med jalapeno dressing
Tacosalat med jalapeno dressing er beviset på at du ikke må ha tacoskjell eller tortilla for å få smaken av Mexico. Denne salaten er superdigg!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

300 gr
Ytrefilet av storfe
2 ss
Rapsolje, til steking
1 ts
Flaksalt
1 ts
Paprikakrydder
1 ts
Spisskummen
1 ts
Oregano, tørket
0.5 stk
Agurk
2 stk
Maiskolber
1 pose
Tortilla chips
1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
1 stk
Isbergsalat
1 pk
Cherrytomater 250 g
1 stk
Rød chili, valgfritt
1 klype
Koriander

Dressing

5 stk
Jalapenos (ringer)
1 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Lime, saft
2 dl
Crème fraîche
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre oksekjøttet med salt. Stek eller grill til ønsket temperatur. Krydre med en blanding av paprika, oregano og spisskummen og vend i pannen i et minutts tid. La kjøttet hvile før det skjæres i skiver.

Trinn 2

Skjær løken i tynne skiver. Press limesaft over og la stå en halvtimes tid.

Trinn 3

Grill eller stek maiskolbene. Skjær av kjernene. Snitt salaten og dander på et fat. Legg mais, skiver av agurk og tomat i salaten. 

Trinn 4

Finhakk jalapenos. Press hvitløk. Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Trinn 5

Legg tortillachips langs kanten på salaten. Legg biffskiver på toppen sammen med chili og rødløk. Server med dressing og pynt med koriander.