Grillet pepperbiff med paprikasalsa

Rødt kjøtt harmonerer godt med pepper og frisk salsa. Denne oppskriften med biff, paprikasalsa og parmesanrømme er et fullverdig måltid.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. La ligge på kjøkkenbenken i minst 30 minutter slik at den er ved romtemperatur når den skal stekes. Krydre godt med salt og grovmalt sort pepper.
Trinn 2
Paprikasalsa: Varm ovnen til 225 grader varmluft. Pensle hele paprika og chili med olivenolje og dryss med salt. Grill de møre på grillen eller bak i ovn i 15 minutter. Skrap bort brent skinn og rens paprikaen og chilien for stilk og frø. Finhakk grønnsakene. Bland med limesaft, sukker, hakket frisk koriander, olivenolje, salt og pepper.
Trinn 3
Parmesanrømme: Bland alt sammen til en tykk dressing.
Trinn 4
Varm en grill eller stekepanne til høy temperatur. Ha i litt solsikkeolje. Stek biffen ca. 3 minutter på hver side. La hvile minst 5 minutter før servering. Server med parmesanrømme og paprikasalsa.