Grillet pepperbiff med paprikasalsa
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. La ligge på kjøkkenbenken i minst 30 minutter slik at den er ved romtemperatur når den skal stekes. Krydre godt med salt og grovmalt sort pepper.
-
Trinn 2
Paprikasalsa: Varm ovnen til 225 grader varmluft. Pensle hele paprika og chili med olivenolje og dryss med salt. Grill de møre på grillen eller bak i ovn i 15 minutter. Skrap bort brent skinn og rens paprikaen og chilien for stilk og frø. Finhakk grønnsakene. Bland med limesaft, sukker, hakket frisk koriander, olivenolje, salt og pepper.
-
Trinn 3
Parmesanrømme: Bland alt sammen til en tykk dressing.
-
Trinn 4
Varm en grill eller stekepanne til høy temperatur. Ha i litt solsikkeolje. Stek biffen ca. 3 minutter på hver side. La hvile minst 5 minutter før servering. Server med parmesanrømme og paprikasalsa.